Familjen har fått två pojkar!!!

Potatissallad, biftekias, melitzanosalata, tzatziki, vitlökspröd, stekt squash, vin och SKRK.. det var nog det bästa mötet jag någonsin varit på.. japp vi har mysiga möten, vi äter, dricker kaffe och myser i soffan medans alla får säga sitt. Vi definierar oss, vi gör visioner, vi planerar, vi växer, vi skrattar.. Jag vill ha mera SKRK!!! Mera turkost.. ooh det är så underbart!!

Så vi kom in på diskussion och det var självklart att två små pojkar skulle bli våra nya medlemmar i familjen.. En av dom var klockren från början med kommentaremn "Jag är *** ge mig ett dagis" och den andre självklar för att han är så skön och go och vi vet att han innerst tycker om djur lika mycket som vi :P fast på ett bra sätt.. Så nu är vi 10 st i vår lilla grupp och det är ju bara underbart.. vi växer och det är rätta takter..

så nu planeras det.. AG.. jag surk och grimmis ska sitta och klicka på datorn kl 08:50 på fredag tills vi får en plats.. och stuga.. hmm 1500 bara för att bo där.. tillkommer lite mera sen.. tjoff pengarna är borta och då får föräldrarna skjuta in.. damn .. nåja, dom får ställa upp så att deras dotter ska kunna klara sig i denna hårda studentvärld =)) hmm.. det kommer isådana fall vara första gången på flera år som jag bett dom om pengar.. nja, får tänka på det.. kanske borde göra slut på varenda krona först?? beror på om man får sommarjobb.. åååh.. jobbigt med pengar juh..

Men.. vi är 2 nya medlemmar. dom är underbara och vi kommer fungera väldigt bra tillsammans.. längtar tills vi alla glider runt i turkost =))

Mera turkost åt världen =))

What's done is done..

Vi har alla varit där... Vi har alla gjort eller sagt saker vi inte är så stolta över... vi har alla sårat någon, inkluderat oss

själva, och det tillhör livet...  Vi har alla varit med om stunderna vi önskar vi kunde vända tillbaka tiden till... vissa för att göra samma sak, vissa för att göra annorlunda. Men vi önskar det ändå...


Jag är inte stolt över allt jag sagt eller gjort, men jag skulle definitivt göra om dem om jag fick chansen.  Pga av sådant som hände då, just då, kan jag definiera mig själv idag.  Det gör vi alla tror jag. Ingen är en ängel, vi har alla spelat djävul, vissa av oss några gånger för mycket... och det är det vi bär med oss. Ibland hittar vi den själ vi vill berätta allt för.. 

För vissa saker kan man bara inte berätta för vem som helst... även om man gärna skulle vilja..  Jag vet vad jag själv bär på och det gör mig ont att inte kunna dela.. Man hoppas ju en dag kunna hitta den att dela allt med..Det jag vill säga är att:




Jag känner inte den du var igår men jag vill lära känna den du blir imorgon ..


Jag är så kär!!

Jag är kär i solen och den blåa himmeln..
Jag är kär i havet som vågar visa sina sanna känslor..
Jag är kär i  fåglarna som kvittrar bland nakna träd..

Jag är kär i mina vänner som förgyller min vardag på bästa möjliga sätt..
Jag är kär i min familj som alltid finns till hands..

Jag är kär i minnen som kommer smygandes ibland.
Jag är kär i värmen som genomsyrar mig när jag tänker på någon.. 


Jag är kär i våren som är här och allt som följer med den!!!
Jag är kär i själva livet och allt gott som följer med det!!!

Våren är här!!!

Med sköna kläder, solbrillorna och musik i öronen bar det av ut till solen.. Underbart.. Mitt bland träden och fåglarna fyllde man lungorna med frisk vårluft och gav till ett skrik.. Ett stort vårskrik.. Det första för i år..
Precis som ronja.. Ett vårskrik varje år..
Våren du är välkommen mer än vad du anar..

Ett sms..  Pirr i magen, mungiporna dras åt sidan och det brusar så i huvudet att musiken försvinner..
Under solen, med små korta meningar genom en display blir det med ens mycket varmare.. inombords..
Självklart tar jag din hand och vandrar med dig.. Utan tvekan..

På mitt vita papper ser man tydligt konturerna av det som kan bli en målning.. jag skissar än bara det att jag
håller lite hårdare i pennan nu..

Kan man inte bara köpa sig en pojkvän??

Snackade lite löst med Clara och Sofia igår och vi kom in på ämnet pojkvän.. Clara vill inte dejta längre utan önskar kunna köpa sig en pojkvän.. Klockrent citat så jag lade det som en status på facebook.. nedan kan ni se hur vilt det gått till efteråt..

Karolina  "kan man inte bara köpa sig en pojkvän??"- tjejsnack kan resultera i mycket... ;P

Niklas- Det är klart man kan.

Karolina- haha jasså?? är dom dyra?? ;P

Niklas-  Det beror på vem det är som vill köpa och den blivande pojkvännen. men jo, det är nog ganska dyrt.

Lotta-  Hmmm... jag googlade, men hittade ingen bra sida för det. Sry.

Karolina-  jaha ja.. ska säga det till Clara när jag träffar henne igen.. då kanske hon blir lite glad :P

 ErikDessutom har jag hört att det blir bättre kvalite om du odlar dem själv

Karolina- athaha hur odlar man en pojkvän?? "Clara läser du detta??"

Lotta-  Man tar dem medan de är singlar, sen börjar man sakta med säkert vattna dem med komplimanger och ibland gödsla med sex, eller om det var tvärtom... minns inte. Sen när de har växt till sig lite så är de oftast mycket fina och bra att ha. Är inte alla gånger man gillar deras lukt, eller hur de ser ut, när man väl odlat klart dem. Men då kan man alltid välja att lägga ner odlandet på just den pojkvännen och finna någon annan. Därmed är en del av de som verkar vara knoppar nästan helt utblommade. De är nästan den bästa sorten.

 Karolina- Lotta fan vad jag älskar dig!! ♥ hehe du kan så mycket om allt ;P

 Fredrik- I Sabrina Tonårshäxan finns ett recept på pojkvänner. Man använder "Man dough" (staving?) - finns att köpa i en häxbutik nära dig.

Lotta- Hmm, den där man dough är lite jobbig. Det enda som talar för dem är egentligen att man kan välja storleken på vissa kroppsdelar, men deras intelligens lämnar ofta mycket att önska. Beror ju på vad du vill ha pojkvännen till. Och Linis, jag älskar dig med. ♥

Erik- Precis så Lotta! Glöm nu inte att tvätta dem då luften är full av föroreningar och annat skit. Minst en gång om dagen och glöm inte alla skrymslar och vrår där skit kan samlas. Dessutom är det viktigt att beskära dem till och till. Vissa mår t.o.m bra av lite hårdare behandling.

Karolina- åhh så mycket input man får.. Clara och Sofia det är bara att börja odla :P

 Lotta- Erik: Mmm, en del måste man binda för att hålla dem uppe, men det är en sån liten del av det hela, för som du säger är ju det där med renhållning en stor del.

 Erik- Så rätt så rätt. Men vilken typ av snöre man skall använda är svårt att säga. Personligen brukar jag föredra lite flisigare rep som hjälper pojken att ligga rätt.

Karolina- haha använder du rep på pojkar?? hounden!!!

Erik- Pojkar är mycket lättare att odla än flickor. Flickor blir så ofta gravida och saknar man ugnar får man vara snabb med en falcon punch.

Christian- nej man kan inte :-P

Robert- hoho @ erik. "im pregnant *punch* problem solved". Pojkvänner kan också vandra samma karriärstege som legenden Fritzl! \o/

Clara- Odla en pojke låter också jobbigt! Var är fem-minuters lösningen? Tänk om man lämnar honom för länge eller för kort tid i ungen?

Lotta- Erik: Rep är för jobbigt. Buntband funkar bäst, på både pojkar och flickor, och de sitter bra också.
 Robert: Men där blev det ju fel hos de som odlade honom. De gödslade honom troligen med slag mot huvudet, märklig uppfostran och några roliga piller, inte kärlek, komplimanger och sex. Därmed blev han själv helt förtappad när det gällde att odla flickvänner.
Clara: Det finns nog sätt att lösa det. Man kan ju ta en som är nästan färdig från en annan flicka t ex. Eller, på det sättet som diskussionen började, man köper honom av henne. =)

 Sofia- Vill också har fem-minuterslösningen! Tänkte bara om han är använd kanske han kommer med massa bagage? Kan man inte köpa nya då ;o)

Lotta - Sofia: Hmm... man måste ju kunna ha någon sorts ångerrätt, men hur den är utformad vet jag inte. Bytesrätt kanske?

Clara- Haha, vilken syn att gå in i en affär och försöka byta in pojken. Undrar om de skulle ha ett byteslager? :-)

 Karolina- Jag undrar om det finns nån garanti på hur länge dom håller, om man nu köper dom.. Och om dom nu går sönder hur löser garantin det då får man lämna in dom för lagning eller får man en ny?? Odla kan ta tid men det är roligare att veta att man odlat dom själv än att få en färdig från nån annan..

Clara- Ja man får hoppas att det är en bra affär, är det netonnet som har garantin, kan man glömma att få pojken reparerad. Mm man kan göra en hel tjejkväll av odlandet, så länge man inte blandar in alkohol så borde det bli bra. Annars med sprit i kroppen kan nog både den ena och den andra olyckan hända när man odlar. haha!

Karolina- odla eller köpa? that is the question.. hmm.. måste fundera om jag har tid att odla.. å andra sidan vill jag ej få nån som är färdig och dumpad eller köpa begagnad.. ooh så svårt, så svårt..

 Lotta- Jag säger bara: bättre begagnat är bättre än att odla från grunden.

 Karolina- kan man reparera möjliga skador på den begagnade pojkvännen?? Jo odlat är ju svårt,, försökte med det i några månader men vi såg ju hur det gick.. han växte ju aldrig.. så jag satsar nog på begagnat jag med.. hmm.. vart hittar man begagnade pojkvänner???

 Lotta- Internet! Därför jag googlade "buy a boyfriend" och "köpa pojkvän" men det blev bara en
massa om vad man skulle köpa till dem, vilket var helt värdelöst. Men om man vill ha bättre begagnat kan man med hjälp av Internet lägga in parametrar som är viktiga när det gäller att få sådant som passar en själv. Jag lade in "gärna barn, utan behov av nya" och "lugn, snäll och sadistisk". Sen råkade den enda lämpliga träffen befinna sig i Malmö, men det funkar ju ändå. Jag odlar på avstånd s a s. Hmm... kan man rekommendera att stoiskt undvika sidor som Spray och K6? Jag tror jag gör det. Undvik stoiskt sidor som Spray och K6. Happy pancake, Darkside, Helgon är helt ok sidor, beroende på vad man söker. Annars är forum bra sätt att träffa folk, men man riskerar att då finna träffar i väldigt obskyra delar av världen, som USA, Schweiz eller Turkiet. Lotta Jarl at 9:04am March 18 Hmm... undrar om vi börjar närma oss ett pris snart: "längst konversation genom kommentarer på en statusrad".

Karolina- hehhe tjejsnack kan leda till många roliga saker .. ;P av allt det du nämnde känner jag nog bara till Helgon.. Nattstad funkade för 3 år sen för min del, men han gick sönder efter 6 månader.. så jag vet inte hur pålitlig den sidan är.. å anda sidan så vet du med säkerhet att du hittar nån som har nån koppling till sverige ;P men det är ju bra att du hittat nån att odla lite på.. jag undrar om man inte skulle kunna fortsätta odlingen på dem begagnade pojkvännerna? Man grovjobbet borde ju vara gjort så att säga.. begagnade borde väl bara behövas vattnas lite till och bara göras fina i kanten?? *ruttna begagnade pojkvänner kan man skrota direkt dock..*

Lotta- Men självklart! Man behöver ju alltid fortsätta odlingen och trimningen. Som Erik sa, ibland behöver de göras rena, ibland måste man binda dem, och man måste ju alltid fortsätta vattna och gödsla, annars dör de.

Karolina- fan vad meck alltså det tar tid och mycket energi alltså.. sen så kan man ju bli fäst vid dom också och så kanske dom går sönder.. det kan göra ont har jag hört nån säga..

 Lotta- Mmm, de har ju en tendens att göra skada om de går sönder, men det kan ju även bli sjukt långtråkigt att pyssla om en pojkvän som inte växer tillräckligt snabbt eller åt helt fel håll. Nej, det är en talang att finna sådana som är precis rätt odlad men har tid kvar för att kunna odlas till perfektion. Eller, skönhetsfel får man fan räkna med, men de spelar ju mindre roll om man kan njuta av den i helhet. Sen är det så att det oftast är värt besväret att odla dem för att sen skadas eller tröttna på dem, man lär sig vilka man ska undvika och vad man ska leta efter. Träning ger, som man säger, erfarenhet.

 Karolina- mm .. alltså jag bryr mig om pojkvännens skönhet, på det hållet är jag inte kräsen.. inte alls faktiskt ;P men jag har ju en tendens att inte kunna släppa dom som odlar åt fel håll.. nej jag kanske ska vänta med att någon i denna värld (helst detta land och helst i gbg) vill köpa sig en flickvän.. jag är typ odlad och klar, med några få brister så klart.. för jag orkar inte leta mig fram i marknaden alltså.. vilket jobb.. eller så googlar jag fram honom, ;P

 Lotta- Google is your friend, and Wiki is the master!

 Karolina- jaha.. då vet man att man kan odla och köpa pojkvänner samt skrota sin egen om han inte är bra.. garantin gäller inte om man köper dom på netto, å andra sidan är det kanske bättre att ha en begagnad än att odla en helt ny.. Svett kommer att krävas och mycket jobb ska utföras.. Så vill ni sluta dejta så får ni börja odla.. enkelt, klart.. har ni tur kan ni hitta pojkvänner på nätet, finns dom som desperat letar efter en livmoder (fråga Clara hon vet) och det finns dom som bara vill ha ett bröd att stoppa korven i.. oavsett vad så kan ni hitta någon med lite tur.. Greken önskar er alla en trevlig odling/ shopping/ letande och ska återgå till sina förhoppningar om att prinsen (eller grodan wtf) kommer och köper/ odlar/ googlar fram henne så hon slipper göra allt jävla jobb själv.. Tack och hej!

Lotta- I wish you good luck, dear friend. =)

Another shape of my heart...

Jag lyssnade på denna låten idag av Lisa Miskovsky.. Jag började snyfta utan någon som helst anledning, jag tyckte bara den var vacker.. varckert kan man gråta utav eller fälla några tårar för.. bara för att den enligt lilla mig var värd det..



Feel my presence save your efforts
Just talk to me
Like a prayless heart you kill me
Just talk to me
Say why am I different?

Hold me now don't bother
If every minute it makes me weaker
I see faces around me gathered here to laugh
When I try to speak to you..

.. are evrything I need
somehow..
And you keep closer than you should
So help me now

Sadness is beautiful loneliness is tragical
And I am just caught in the middle
Oh, I got my direction
I wish you could help me

Hold me now don't bother
If every minute it makes me weaker
 I see faces around me gathered here to laugh
When I try to speak to you..

.. are evrything I need
somehow..
And you keep closer than you should
So help me now

It's easy to say "I'm sorry"
'cause you always say "don't worry"
And I don't think I know it's better
to follow this and we'll come through..

När blev jag en pessimist??

Jag kan ibland bli trött på mig själv.. Tänkte på mitt föregående inlägg..
Jag faller, fosterställning, ensam, blottad, tar sig upp på benen..När började jag tänka på att allt som kan hända kommer sluta till något som nödvändigtvis kommer få mig att få ont?

När slutade jag leva för stunden, le åt allt och säga det ordnar sig? När blev jag den som förväntar sig att allt kommer att gå åt helvete?? När började jag gråta över mjölk som inte ens hällts i glaset?? Galet säger jag bara..
Det kanske började nån gång i gymnasiet, lite i smyg sådär.. Jag kommer inte ihåg ärligt talat...Eller så är jag bara trött på att bli nedtrampad, bli känslomässigt våldtagen och känna att jag lägger tid och kraft å¨sådant som ändå inte leder till något.. Men är det tillräckligt mycket för att jag ska lämna mitt sprudlande, glada, lätta jag och bli en tjej som bara kan gå och förvänta sig det värsta? Som min farmor?? Hemska tanke, nej tack!!!

Jag vill och jag ska tillbaka till mig själv.. till den lätta, glada och roliga.. vadå överanalysera till det värsta?? alltid? varenda gång? Jag brukade ta allt som det kom och tog tag i allt då.. orka lägga energi på att samtala med sig själv och egentligen inte komma fram till något vettigt?? bara saker man kan säga, repliker man kan ge och saker man skulle kunna göra för att få en viss respons.. Usch, konspirationer med ens alter ego känns det som om man gör då.. Greken och Karro konspirerar.. fy fy fy..

Nej .. tillbaka till då man var 17, log åt allt, hånlog åt det värsta och vände ryggen till det onda.. För ärligt talat orkar jag nog inte mer..Orka bry sig vad som händer imorgon.. jag får väl ändå reda på det imorgon?? eller??

// roligt att träffa dig och veta att du hänger här iland.. trodde jag aldrig du.. och som sagt: gamla lik stannar i garderoben.. Iaf tills dom bestämmer sig för att komma och spöka--//

Att chansa för att falla..

Det borde vara enkelt. Det borde komma naturligt. Det borde bara sägas.

Dock känns det som om man skulle falla samman om man gjorde det..
Skyddsnätet skulle bistra och muren skulle bara rasa.
Blottad. Naken. Oskyddad.
Redo för smällen men ändå inte.
Smärtan kommer kännas som ett dödsslag.
Liggandes på marken i fosterställning.
Sakta men säkert tar man sig samman och kommer på benen.
Upp med skyddsnätet igen, bygg upp en ny mur, starkare...
Ensam...

Jag vill inte vara ensam och jag tar chansen. Jag har ingen utgångspunkt, inget att stå på.
Ingen grund egentligen. Jag bara känner. Jag bara mår.
Jag chansar.

Om jag snart ligger på marken så får jag ta det då..

Vill du vandra med mig??

Över lunch så blev det samtal om mitt förflutna, min nutid och min framtid. Det diskuterades vilt om huruvida jag trivs i sverige elelr ej och hur bra jag mår. Vad saknar jag, vad är skönt att slippa. Det pratades om familj, ekonomi och samhället i stort. Hur jag har förändrats, hur han har växt som människa, hur vi båda har kommit till den punkt där vi faktiskt kan umgås, prata och skratta utan att det känns påfrestande. Fast bara en liten stund, inte för länge...

Han är min längsta relation jag någonsin kommer att ha med en man. En relation byggd på kärlek och tillgivenhet, samt svett och tårar. Vi har båda sagt saker till varandra som vi innerligt ångrar, men om vi kunde vrida tillbaka tiden tror jag vi skulle säga och göra exakt samma saker. Annars skulle vi aldrig nå hit vi är idag..

Jag var för jävlig.. jag lyssnade inte. Jag var uppkäftig. Jag var dryg, jag var elak men jag var utåt sätt den snällaste person någon mött. Jag var en djävul praktiskt taget även om jag inte bar prada. Jag ljög honom rätt upp i ansiktet, försatte mig själv i fara oavsett om det var sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Jag drack alkohol och jag rökte. Jag tränade inte och jag umgicks med människor som jag aldrig hade umgåts med idag.. Jag var tonåring.. Jag hatade min far..

Han var sträng, jag fick aldrig göra så som jag ville, mina vänner var alla loosers, jag klädde mig fel, jag var för tjock/ slampig/ olydig, jag hade noll respekt för honom dock kunde jag ibland uppföra mig inför andra. Han kunde inte hantera situationen att hans lilla Linis växte till en kvinna med starka åsikter som abso,ut int passade in i byns lilla bubbelsamhälle.

Vi har haft ett helvete i många år. Vi har stridit mot varandra så hårt att jag ett tag trodde aldrig vi skulle kunna lappa ihop vårt förhållande. Tack och lov har jag en mamma och han en fru som älskar oss för mycket för att vara likgiltig.. Hon hjälpte oss under vår långa väg tillbaka och ändå har vi långt kvar..

Jag har sårat honom under många år genom sånt jag sagt och gjort, men inget ångrar jag för då hade jag nog aldrig blivit den jag är idag. Inte han heller tror jag.

Det jag vill säga är att: jag har aldrig skämts för dig pappa, aldrig blundat för den du är och aldrig nekat att jag är min fars dotter på alla sätt och vis. Jag äs stolt över att vara din dotter.

Så om du tar min hand så lovar jag att vandra brevid dig tills vägen tar slut.. bara du och jag pappa..

syndat i helgen??

Nyss hemkommen från Jönköping och huvudvärken slår till som om den aldrig kommer få chansen att komma tillbaka. Efter en dusch, ett gott mål mat och tvätten i tvättmaskinen sitter jag och reflekterar över hur helgen har varit.. Hur har vi haft det på syndafloden?
Jag har fått uppleva dem flesta utav dödssynderna men jag ber ej om förlåtelse för det.. hade jag inte upplevt dessa hade jag nog inte kunnat kallas människa i dagsläget..

Lättjan kom och gick under helgen då man bara inte orkade bry sig om nånting alls under vissa tillfällen.. folk fick vara fulla, dräggiga, oförskämda och man blev ibland less på olika draman som spelade sig hä och varstans.. härligt att kunn akoppla ifrån utan att känna sig usel.. jag fick ju synda!!!
Jag ville lusta udner hela helgen ( ja tom nu) men även om jga hade kunnat så avstod jag.. istället fick jag nöja mig med att tänka på allt jag ville göra och kunde gå runt och vara avundsjuk på folk som hade nån att lusta med.. I samband med avundsjukan kom vreden över att man inte kunde tllfredställa sig själv med den person man ville då han var mil ifrån en.. och så var man vredgad för att man inte träffats på en vecka.. gah.. japp.. vrede, avund och lust kom tillsammans..

Dock frossade jag inte nder helgen.. jag kom hem 2 portvinsflaskor och en codavinsflaska fattigare men jag överlevde helgen utan så mycket som ca 4 öl.. och det är jag nöjd med..

Nu ska jag sitta här och skissa, titta på tv, dricka te och njuta av att jag är kvinna för idag är det min dag. och bara 3 timmar kvar på den.. som fan att jag är värd dom!!

Pappa är här..

han hade med sig feta ost, retsina, ouzo, kläder, choklad och 2 ringar till mig.. han är så söt min pappa.. ursäktade sig tom varför han inte fick med sig en 3e flaska retsina till mig =) hihi

nu ligger han i sängen och tittar på tv.. jag ska snart gå och lägga mig då det bär av till syndaflode imorgon..
spännande.. jag ska vara lust, alltså den synden kommer jag att representera..

hmm.. undrar just hur det går?? får nog lusta själv??

återkommer med det på söndag..

Pappa roligt att du är här!!

Synder...

Synd är ett centralt begrepp i bland annat den kristna världsbilden. Det är nära besläktat med omoral och ondska genom att det betecknar handlingar som inte är acceptabla utifrån ett visst normsystem. I kristendomen utgörs normsystemet av Guds vilja. Grundbetydelsen av ordet "synd" kommer från hebreiskan och betyder "att missa målet", vilket det också gör i Grekiskan. I 1 Joh 3:4 definieras synd också som "överträdelse av lagen".

De sju dödssynderna, huvudsynderna eller kardinalsynderna, är ett begrepp inom katolicismen. De har alla positiva motsvarigheter i De sju dygderna. Termen kommer av att de dels anses leda till andra laster och synder och dels leder till evig fördömelse, ifall syndaren inte ångrar sig.

* Högmod 
* Girighet
* Vällust
* Avund
* Frosseri
* Vrede
* Lättja

Jag ska till syndafloden denna helgen. Jag ska synda. Jag kommer att avundas alla dom som hittar nån att hångla med. Jag kommer att vredas över att jag inte kommer ha mod nog att höra av mig till en viss person. Jag kommer därför vara högmodig och frossa i mig mat och dryck.. Jag kommer att lusta, om än göra det själv.. kag vet dock ej om jag kommer att bli girig eller likgiltig under resan, men enligt katilicismen kommer jag säkerligen hamna i helvetet för fan eller om jag kommer ångra något..

Vart är musiken??

Det ljuder som musik i mina öron-- har inte hört nån musik på hela dagen.. Jag lyssnar lite mera..
Nej, det är ingen musik som kommer inifrån.. Det är från lägenheten ovanför någon klingar på sitt piano och tycker säkert att det låter helt ok..

Min musik är borta.. Förut kunde jag höra musik i varje steg jag tog, i varje andetag jag drog.. 
Den fanns runt omkring mig, även om den kunde vara oerhört sorglig ibland..
Idag hade jag ingen musik.. inget nynnande på vägen hem, ingen ton jag kunde hitta runt omkring mig,
ingen tanke på nån sång, inget falskt sjungande på SLUG där jag satt ensam sista timmen..
Ingenting. Borta.

Den enda "musik" som hördes idag var swichet när jag halkade på vägen hem och slog i min höft..
Usch vilken blåmärke, usch vilken smärta och fan vad kallt det var!!
Helt uppgiven, trött och less på mig själv idag..

Och den enda musiken jag hör är ett dåligt piano spelande..


RSS 2.0