Plåster

Det bhar varit en fin dag.. det kommer bli en finare morgondag. men här sitter jag i soffan och blir arg för fylla och hårda ord.. blir nog inte mer än bitter.. ändå  vet jag att när jag lägger mig i sängen kommer jag höra fina ord och kärleken kommer vara ett faktum imorgon.. men nu är jag bitter.. för tydligen kan man skämta om vissa saker för mycket, dock gäller dessa regler vissa av oss.. jag vet inte.. kärlek i alla former är märligt.. jag älskar i mitt liv.. och faller jag ibland så får jag plåstra om mig.. svårare än så är det inte..

Du får mig att gråta..

Igår kväll såg jag ovh Kev på "Finding neverland" och det är en underbar film.. Läggs till i favoriterna och ett måste ses- film fack!! Jag grät in i det sista.. det  är en sorglig film med inslag av kärlek i alla dess former. Och en fantasivärld som bara väntar på en .. så länge man tror..


Ligger sen i sängen med Kevin brevid mig.. Och han fick flashbacks från Hjärtslaget.. och vi snackade om det.. Hur hände det? varför? hur blev det så? hur kan vi vara med varandra efter vad vi såg hos varandra den helgen?
Det slutade med att jag tjöt.. Tårarna rann nerför kinderna pch jag tappade andan gång på gång.
Vid ett skede var jag tvungen att sätta mig upp för jag fick inte luft nånstans.. Han får mig att gråta.. ofta..
Och det var längesen jag fick kramp i magen och idag värker mina magmuskler..

Vi låg båda i sängen och vred oss av skratt, vi kunde inte sluta.. Vi skrattade säkert i en timme.. varför vet vi inte riktigt men jag tror nog att vi ser det komiska i det hela.. och att tydligen så har året 10 månader när man är trött.. :P

Älskling du får mig att gråta.. på ett bra sätt.. och jag säger härmed till v'rlden att jag älskar dig!!

Gudmor!!

Ett stort ansvar anser många.. beror på hur man ser det. Nu är jag officielt gudmor till Themistoklis osm komme kallar Themis. Han är en riktig grek och riktigt lik sin gudmor då vi är besläktade.. kusiner på långt håll.. konstigt att ännu en kusin skulle bli min gudson.. Fast i Sverige är det ju inte samma sak om man inte är kysklig..

Iaf.. han var underbart innan, under och efter dopet.. han älskar att bada och att bli munpruttad på magen.. han skrattar och han pratar bebisspråk. När jag träffar honom nästa gång kan ha gå också.. oohh.. när man ser honom le så ler man med hela ens hjärta.

Kärlek har många olika former.. Jag kommer inte älska honom som en son eller som en bror.. inte heller som en kusin.. jag kommer älska honom som den individ hans föräldrar har litat på att jag ska ta hand om..jag kommer älska honom under korta perioder på nära håll och under långa perioder under långt håll.. men jag kommer älska honom... för hur kan man inte älska ett barn? hur kan man inte bli påverkad av ett barns ögon och skratt?

ja du.. det första vi ska göra är att få honom komma ihåg min röst.. sen får vi se hur det blir till påsk.. men nu har jag ännu en person att vilja komma tillbaka till.. och det är inte illa..

Hemma för en liten stund

Jag åker till Grekland på fredag.. jag ska äta farmors mat och lyssna på Cosmo radio.. kanske Zoo radio också.. Jag ska döpa min lilla prins och jag ska bråka med pappa om min hårfärg.. Jag kommer komma i konflikt med farmor om min pojkvän och mina vänner kommer tycka massa olika om min frisyr, val av färg och val av kläder..
Jag kommer prata med min mamma och jag kommer känna mig hemma för en liten stund..

För en liten stund kommer allting kännas rätt.. men enbart för en liten stund..

RSS 2.0