sjuk?

Hade hellre myst med Kevin än suttit hemma och snörvlat till greys anatomy hela dagen..
Huvudet värker och läpparna svider, men vad ska man göra??
Djupa andetag, vatten och avundsjuk på den friska världen..
och hungrig som alltid..

Spel..

Hur känns det att spela spel med andras känslor? Med deras drömmar? med deras liv? jag vet inte.. men jag vet hur det känns att vara spelad och det känns skit.. Oavsett om man har fått en ursäkt eller om personen i fråga är borta eller kvar i ens liv så gör det ont.. det gör ont.. och något brister..

Jag vet inte vad som brister om inte det är allt.. helheten rasar inför mina ögon och jag vet inte.. kan man lita på den som spelat en och sagt förlåt? kan man lita på att man inte blir spelad igen? jag vet inte...
Jag har blivit spelad en gång förut och jag klarar inte av det igen.. det gör för ont och det får mig att känna mig värdelös.. det gör så ont att jag vill ta ut mitt egna hjärta och krama det hårt för att det inte ska falla i tusen bitar..
Vad gjorde jag då? vill jag göra det igen? blir det annorlunda nu?? kan någon förändras? förändras människor?
klart de gör, säger vissa.. jag vet inte, svarar jag..
Innerst inne är man kanske fortfarnade den man alltid varit.. en spelare..
och vill jag ha en sådan i mitt liv?

Bonna 09

var helt ok.. mina förväntningar var på topp så lite besviken blev jag men men .. inget går upp mot Bonna 08 dock var detta inte en total katastrof.. Fredagen fick man ränna hit o dit och samla ihop laget för att sen få en "smällkäft" av sin underbara pojkvän.. så lite drama blev det allt,men vad vore en festresa utan drama?? helt enkelt ingen festresa..

Lördagen kunde jag ta det ugnt med lekar och vänner.. bitter till en viss gräns men lämnade till slut bitterheten i sovsalen och ersatte den med Colles donk istället.. Fullsittning på Histek med pizza (igen?) och mera donk.. "Vad vore en värld utan ironi?" blev min fråga och jag väntade mig inget svar.. det var nog mest bara et konstaterande..
Jag har aldrig.. blev det sen med olika människor och då gick det vilt till.. konstigt attd en leken alltid ska handla om sex, hur mycket man än försöker.. nåja, det var ju intressant .. Dans på Boulogner i en dimma, pitt eller pung för vissa men Greken hade fullt upp med att förlora sig... och det gick bra..

Söndagen kom som ett slag i huvudet men jag kom hem till gbg läsandes cosmo med grimmis.. det var en rolig läsning som ska fortsättas nån gång under veckan.. jag är pank med 20 :- på mitt konto och förförsta gån gen kan jag känna mig som en riktig student.. =) bra eller hur?

Som sagt jag har överlevt helgen med ett litet jack i hjärtat... dock ingen blödning vilket betyder att jag kommer klara mig.. likaså pojken..

Klar!

B-uppsatsen är klar.. äntligen.. jag och Anna har arbetat flitigt och det har gett resultat.. Inlämning är nästa tisdag och vi är klara .. skickade in arbetet kl 11 och det kändes hur skönt som helst =)

Försökte ringa henne igår och hon var inte hemma.. försökte ringa idag men hon var itne hemma då heller.. jag börjar undra om det inte är min hjärna som bara spelar upp scenarion och om allt inte är bra.. egentligen..
Vet inte.. kanske är det bara saknad.. eller rädsla.. jag vet inte.. vi har inte pratat sen senast iaf och det är snart 2 veckor..

De hon undrar över är om jag vill klippa mig på sms.. märkligt.. var ju inte längesen jag klippte mig.. nåja..
imorgon bär det av till skövde och det blir najs..

Orolig..

Jag vet inte.. hon lät ledsen på telefon.. trött och utbränd.. usch hon blir ledsen om hon får veta att jag känner så här.. jag är orolig för att hon inte mår bra.. för att hon saknar mig för mycket och att hon behöver mitt stöd.. kanske gör det ont att vi inte är nära varandra.. kanske mår vi inte bra utav det..
jag vet inte.. jag var bara ledsen häromdagen.. och trött.. och utmattad..

jag har köpt nya skor.. assnygga...
jag köpte även springskor för några veckor sen... kan med glädje säga att jag använder dom varannan dag än så länge..

solen är ute idag och jag tvättar... ännu en dag med plugg som inte kommer komma igenom fö rjag är lat.. fock!"""

I am blue..

dabadee dabadaaa.. Längesen jag hörde den låten men det så jag känner mig just nu.. crazy..
Så här fin blev jag efter klippning och färgning.. och jag gilla rde tskarpt.. få se om man får bli gudmor när man ser ut på detta vis :P



RSS 2.0