Nemesis..

Melankoli är inte rätta ord. Irritation och känslan av att något saknas stämmer bättre överens. för jag saknar. tillräckligt mycket för att känna. jag har inte sett eller hört något på många år. Ingen vet något och jag drar mig för att fråga. Jag ältar allting för mig själv.

Jag är nöjd med mitt val av saker och ting. hur det har blivit. men jag undrar hur det hade varit om nån hade tagit det ett steg längre och om du hade vågat. Eller kanske var jag den du ansåg starkare att klara av saker och ting? var jag den som kunde ta det? orka med det? eller kände du inte tillräckligt mycket? oavsett alla ord och gester.
eller kände du för mycket?

sökmotorerna hittar ingenting trots alla försök. Jag vill bara veta om du har det bra eller inte. om du är lycklig och om livet har gått dig bra, hittils. men jag får stå ut med att inte veta. det är bättre.. för mig, dig och oss.
men du var en gång min vän och jag saknar dig. ibland. och specielt denna tiden på året.

Osammanhang..

Jag läser i tidningarna om våldsoffer runt om i världen.. Någon tjej blev våldtagen, två barn miste livet, en kille blev ihjälslagen och kravaller uppstår under tågande demonstrationer.. Detta är vår vardag men inte den värld vi växte upp i. Krig görs av människor som inte har mycket mellan öronen, ett nödvändigt ont hävdar vissa. Ovanstående händelser görs också av människor utan något som helst mellan öronen, men är det ett nödvändigt ont? Ibland önskar jag att jag var mera en varg än människa.. eller fågel eller björn eller puma.. för jag tänker att hur djuriska dessa djur än är så är det inte lika fruktansvärda som människan.. de terroriserar ej sitt eget släkte.. Däremot gör människan det..

RSS 2.0