Love show...



We all think we are going to be great
and we feel a little bit off when our
expectations don't get met.

But sometimes our expectations are short.

Sometimes the expected seems to pale in front of the unexpected.

You gotta wonder why we all hold on to our expectations..

Because the expected is just what keeps us steady, standing..

Still..
The expected is just the beginning..

the unexpected is what changes our lives...






TV, facebook och Bonde söker fru...

och jag sitter i din soffa nu, med din laptop, inloggad på din msn och tittar på Bonde söker fru.. ett program jag hatar.. verkligen.. och du duschar.. jag hör vattnet.. konstigt nog.. jag sitter i din etta, i din soffa.. kläder överallt.. en obäddad säng som ser så inbjudande ut.. jag är ju faktiskt ganslka trött..

Fan vad mycket jag måste tycka om dig om jag kommer till dig för att jag du saknat mig.. för att jag saknat dig.. träningskläder på giolvet ser jag nu.. Skor slängda hur som helst vid dörren.. du har iaf diskat.. känns bra.. ditt glas på bordet som alltid.. levande ljus, som inte brinner tack så mycket!!!

Du frågade tom om jag ville äta middag med dig.. gullunge.. hade jag inte käkat på jobbet hade jag gärna ätit middag med dig..  Kuddar på golvet.. filtar på golvet.. allt på golvet.. stökigt.. just like we like it.. och du duschar fortfaranade..

Fattar du hur mycket jag saknat dig?? bara att sitta brevid dig.. att känna din doft.. att få krama dig ??? vi har inte träffats på.. ja.. länge är det iaf.. och äntligen har vi fått tummen ur.. och det är precis som vanligt .. inget har ändrats.. förutom att du är kär och galen.. och jag är trött och sliten.. sömnig och dåsig sitter jag i din soffa.. som jag gjort så många gånger förr..

Jag ska flytta in hos dig nästa vecka.. bo hos dig några dagar.. vi ska plugga ihop.. umgås mycket.. jag ska skriva tenta, samtidigt plugga till tenta.. och du ska också plugga för din tenta.. det kommer säkert gå bra.. jag känner mig trygg med dig.. ibland..

nu kom du ut ur duschen.. och jag vet att vi komme ratt ha en skön vecka ihop.. trygg vecka.. kompis vecka..
Hanna fan vad jag saknat dig!!

Pussar, kramar och hemligheter..

Jag fick en väldigt fin middag igår.. lite rött vin till.. en förrät gjord bara för mig och det var skratt och minnen det talades om..
Medan höst mörkret svartnade ännu mer och vinden blev allt starkare pysslades jag om .... flätat hår, lite massage och mycket kortspel... Sen var det dags för parlamentet och jag blev lite varmare inombords när jag såg magnus betner i rutan..

Hade jag vetat hur varmt det hade blivit sen had ejag inte satt på TV:n.. för att ligga brevid en varm kropp i en 120 säng kan bli väldigt varmt.. även om man inte delar täcken.. väcktes vid 5 tiden av att någon gick runt i rummet.. och pratade.. först när jag insåg att hon gick i sömnen och trodde det var dags att gå upp slappnade jag av.. och lade henne till sängs igen..

Vi gick up tidigt, fixade fin frukost och lämnade av Joel på fritids på väg in till stan.. En rolig tur på spårvagnen, tittade in i lite butiker, Panduro tar nog priset tror jag.. Sen lunchade vi på Gyllenbro där massa hemligheter sades och små hjärtan öppnades.. och sen tillbaka hem igen..
Väl hemma tittade vi på film "you , me and Dupree"... Vi skratta gott när vi låg på golvet som var fullt med Pringles och varm choklad.. lite spill fick det allt vara..

Det var väldigt mysigt att titta på film och hålla om henne.. inte ofta man få göra det längre.. hon blir ju mera blyg för varje gång man träffar henne.. Men för varje gång jag ser i hennes ögon blir jag varmare och gladare...
Men vem hade trott att en 11- åring kunde få en att känna sig så speciell??

Tankar och regn..

Lite öl, lite regn och tankar... man går genom stan till hållplatsen.. och tänker.. högt och tydligt.. och sen tyst så att ingen ska höra... och jag tänker: i en perfekt värld, som hade kretsat runt mig så hade killen kommit efter mig och frågat vad problemet var och vad det är jag stört mig på.. menbara i en perfekt värld..

Men tydligen så kretsar inte världen runt mig.. oväntat.. lilla jag som trodde att jag var centrum i världen.. ack så fel man kan ha!! (vad tror människan??).. Nej.. jag är inte centrum.. men jag är ju inte heller ingenting.. jag begär ju inte kärlek, inte förbindelse på något vis,men bara för det så behöver du ju inte få mig att känna mig son om inget betydde något.. för det var inte jag som lade mig i soffan med en annan och gjorde en "förlåt men hon är full" min..  det hade varit bättre med ingen min alls.. eller så kanske jag bara är full och förstorar upp allting..

Håret är blött utav regnet, jag är kall ända in i benmärgen men jag är ändå glad.. för även om min värld inte kretsar runt mig , så kretsar runt mina vänner rätt så mycket.. jag ger mig själv 5 stjärnor för att hjälpa vänner denna helg och jag kan bara hoppas på att dom uppskattar det.. sen tar jag bort 2 stjärnor för att jag inte ställde upp på en kompis födelsedag, men som jag hoppas kunna få tillbaka genom att ställa upp på något annat..

Så nej, ja gär inte perfekt.. men vi lever inte i en perfekt värld heller.. så varför vill jag egentligen ha det perfekta??

Jo, för då vet jag att jag kan få det så bra som möjligt...

Det är som att sträva efter VG för att få ett G...

Mobilsvar, P6 möte och intervju..

jaha vad ska man börja med??
sitter hemma, äntligen, och väntar på att Grey's anatomy ska laddas ner.. Borde ta ungefär en timme.. för ett avsnitt..
men jag kan ju inte se det imorgon för jag är nog inte hemma.. eller jag kanske kommer hem tidigt för en gångs skull men skulle inte tippa på det.. eller chanssa på det.. så jag laddar ner istället..som allt annat hederligt folk =))

I väntan på ett P6 möte såg jag på mobilen..  ett okänt nummer hade ringt och jag hade ett mobilsvar...
Jag blev paralyserad när jag hörde det men konstigt nog så blev jag inte chockad..  jag var lugn, och tog det på ett ok sätt.. Det jobbiga var att jag insåg att jag måste till ungdomsmottagningen .. fy fan.. orka hitta tid åt det med.. jävla skit.. jag har ju mycket på schemat som det är redan.. så. japp.. lite förbannad var man allt...


sen har det varit P6 möte.. vårt första möte som P6 aspar ovh jag tycker det har varit bra..
har fått svar på många av mina frågor, har fått ännu fler frågor och jag ger mig nog itne förräns jag först hittar svaren.
svar som jag absolut inte kommer gissa mig fram..  nix.. jag ska ta reda på dem på rätt sätt.. iaf.. vi har snackat dam- och herrsittning och lite infärjningsfest.. den sistnämnda sk abörja planeras på söndag.. Guud vad roligt..
men oj då.. kom på att jag ska vara barnvakt då.. usch usch .. men ska kolla med Ingela först..

Jaaa.. och så var det intervju med P6.. och det gick bra.. tror jag.. eller hoppas jag iaf.. jag hade ju inte förberett mig alls på den så.. utifrån det så gick det ju bra.. äsch , vet ej. Det enda man kan hoppas är att man gör ett bra jobb och att dom ser det. Sen om man inte kommer med så.. komme rman inte med.. simple as that..

Och så har jag pratat med Hanna. och jag fick reda på att ingen ungdomsmottagning behövdes, utan att mna kan beställa det på nätet.. provet alltså.. dessutom fick jag reda på att man måste testa sig 10 dagar efter att mna haft sex med någon, och att man får svar först efter 7 dagar.. ungdomsmottagningen tar det 2 veckor..
och nu undrar jag.. om det nu inte är jag som har smittat, vem har smittat då?? om det inte var innan utan efter?? hur fan går det ihop?? gahh.. jag är inte bra på matte men så mycket förstår jag iaf.. och jag gillar inte det jag förstår för båda mina teorier är inte bra .... inte på långa vägar...

se?? nu blev jag arg igen...


Jag fattar inte vad universum håller på med....

OK.. jag fick ett svar ..
Det var ett nej.. jag vill inte träffas, jag vill inte vara din vän men..
ser jag dig ute på stan nån gång så kommer jag att hälsa..

Och jag kände mig lugn och mådde bra för jag hade ändå tagit ett steg och nu vet jag
hur personen i fråga känner..

så jag gick och lade mig i torsdags kväll och vaknade upp på fredagen med ett bra humör
och taggad för en bra B&W party..
Festen var inte så lyckad som man hade velat, hälften så många som hade tackat ja kom men
vi som var där hade trevligt iaf (hoppas jag)..

Jag fick lära känna schyssta utisar och bonda lite mer med faddrarna..
visst jag var trött i slutet av kvällen och lite förbannad på Peter ..
För när vi väl skulle gå hem så var vi ju tvugna att städa lite innan ..
och han hade druckit, och han ville festa, och han ville ha brudar..

och det fick han .. inte.. tror jag..
efter en vild busstur till kopparmärra (det var tungor, det var öl, snus och tokigheter)
så kom vi fram till Gretas.. Vissa kom in utan lägg, en annan var glad att man fyllt 20..
 
Väl inne på Gretas dansar man lite till schlager, dricker lite öl och drar till dansgolvet på övervåningen..
Där stöter man på Agge med 2 av hennes kompisar, dansar lite, dom drar och man fortsätter dansa..

Och när Agge är borta och man har kul och tokar sig på dansgolvet ser man i ögonvrån lite suddigt en hand
och nån som pekar, en annan som reagerar och 2 personer som bokstavligt talar flyr dansgolvet..

Det var ingen mindre än Linus och Robin.. och efter det så tänkte jag:
Vänta nu.. skulle inte du hälsa när du väl såg mig ute??
Istället flyr du fältet.. det hade räckt med ett : tja, vad gör du? har du kul?
och sen så festar man åt varsitt håll..

men icke.,. och självklart hälsar inte jag på honom sen..
jag vägrade..
Verkligen försökte att ha ryggen vänd ...
Men jag hade koll i ögonvrån..
Koll för att jag inte skulle råka se direkt åt deras håll eller dansa brevid dom..

Sen ser jag Daniel och Robin mitt framför mig på dansgolvet och jag bara vägrar se åt deras håll..
är det fjortis?? är det omoget.. javisst..
men dom pekade först..
dom såg först.. dom flydde först..
och nu står dom där och ser på när vi dansar och pratar och ser..
jag kände mig uttitad... fy fan.. .
grabbar hade ni hälsat hade jag inte spottat på er..


Men skåne fick oss precis brevid.. och snett framför mig hånglar Robin med en brud,
snett bakom dansar Linus med en brud och nästan brevid mig står Daniel och dansar..
och jag ignorerar..
väldigt bra, väldigt smidigt..

förutom att min första reaktion var : OMG mitt ex har nyss flytt fältet!!!!

men jaja.. jag undrar bara vad universum håller på med..
jag tar mig mod och frågar om kontakt..
han säger nej..
sen får vi vistas i samma klubb bara 24 timmar efter det..
och gå om varandra hela tiden..
då ingen av oss vill gå fram och hälsa..
 
hur kan 2 personer som en gång i tiden tyckt om varandra inte kunna säga hej??


Universum är konstigt.. jag fattar inte vad som händer..
men jag tycker inte det är roligt..

men ändå.. jag hade mys igår med mysan..
det var skönt att prata av sig..
och jag tror banne mig att  " The Holiday" är en av dom gldaste filmerna som finns...


Nu är det gjort...

och gjort är gjort.... man kan inte få det ogjort..

Har tänkt på att ringa, vad jag skulle säga, vad jag skulle få för reaktion..
Jag tänkte mig alla scenarion : att rösten skulle bli glad, schokad, förvirrad..
att den skkulle svara något..

Istället så lät den arg.. störd...
Personen på andra sidan luren hade lika gärna kunnat skrika:
Dra åt helvete!!!
Det var lite så det kändes..

Man får vad man förtjänar ... det är så det ska vara..
Och visst .. jag är för sent ute.. väldigt för mycket för sent ute..
men jag tror på mirakel.. jag tror på att drömmara kan slå in..

och slår inte denna drömmen in så vet jag att jag iaf försökt..

och det som är värt något..  är alltid svårt att få..


Jag tycker inte synd om mig själv..

.. har aldrig gjort det, kommer aldrig att göra det..
Jag tycker inte synd om mig själv för allt jag gått igenom.
jag ångrar ingenting jag gjort och inget jag vart med om för dom beslut jag fattat i mitt liv har format mig till den jag är:
självsäker, självständig och ärlig ( så ärlig som en människa kan vara ).

(OK.. nu ljuger jag.. Jag ångrar att jag sårade den person som betytt mest för mig genom att inte säga sanningen.
Men hur mycket sanning klara en människa av?? )

Jag kan inte och jag vägrar tycka synd om mig själv..
Då kanske jag inte behöver nämna om att jag inte går runt och försöker
få folk tycka synd om mig själv..
har jag gett den uppfattningen så är det fel av mig..
då säger jag förlåt till alla er som behövt tycka synd om mig..


Jag uppfattas ibland som falsk.
Detta för att jag inte vill berätta saningen för att undvika såra någon person.
När man märker att dom inte hajar grejen så lägger jag fram sanningen på ett så brutalt sätt ,
att jag inte kan uppfattas som något annat än okänslig, kall och falsk...
 men bara för att den personen "skyddas" utav min nästan sanning betyder inte det att jag går runt och leker offer...
usch och fy hemska tanke för att vara offer!!

Jag föredrar att ses som falsk av vissa personer efter att ha försökt  vara dom till lags och gå varsamt fram,
ills man märker att nej, dom fattar inte på annat sätt.

Jag är långt ifrån perfekt, jag vet om mina fel.
Men till skillnad från andra så tar jag tag i dom, jobbar med dom ocg gör något åt dom...

Jag tror det kallas för att utvecklas..

Att stampa på samma plats och tro att det kommer någon som säger till en hur man ska ändra på sig själv..
det kallar jag lathet..

P.S.
angående respekt..
Jag respekterar mig själv..
om du inte respekterar mig så fine..
det är ditt val.. som sagt..
jag respekterar mig själv och är stolt för den jag är..
D.S.

Det har vart helg, det har vart Bonna...

Vi har haft roligt och så kul.. detta är den bästa sexresan, eller utlandsresan som många gillar att kalla det,
 jag varit på hittils..  =) Mycket har hänt under en helg.. mycket kul..
Vi åkte från Göteborg 16.27 .. Denzler, Alec, Tilly, Twister, Bella, String, Skövde och Grekeken..
Det var jätte roligt på tåget vi hade en hel avdelning, eller vad man säger för oss själva!!!
och inte nog med det.. nånstans på vägen hoppade Jönköping på och vem var inte med där??
Jo, Andreas Papadopoulos!!! Vi gick i samma klass på Svenska skolan i Grekland.. Hur sjukt är inte det??  hehe



                                                                                                              



Nå väl.. framme i  Skövde var det raka vägen till sovsalen och dags för mat.. tror jag =)
men det vara fest på kårhuset Bollonier ( tror jag det stavas) och det var en tidig kväll för mig. var tillbaka i sovsalen runt 01.00
och försökte sova på golvet... tog istället Twisters madrass.. det gick bra tills han ville sova och kom på en sjuk ide...
vi skulle lägga oss i tygröret han hade med sig och sova i det...   ja det blev en syn för alla.. många bilder togs, dock inga som jag kan få tag på, folk blev glada .. man bjöd på sig själv..
till slut lämnade jag Oscar och somnade på golvet mellan Skövde och Bella (som ännu inte fått ett smeknamn) !!

Dagen efter var det någon som blev omplåstrad och andra som inte orkade gå upp..

                                                                                                          


Runt 13.00 började lekarna och jag har blåmärken på benen och höfterna (små men många) efter att ha blivit rullad uppför en backe i ett traktorsdäck..

    Uppvärmning innan lekarna börjar...





     "Pappa" kastar..




Jag, Bella och Tilly försökte med en "Jag har aldrig.."  men det gick inte så bra... folk kom o gick o det var inte ok..
Men den kördes senare på kvällen på mellanfesten som vi hade efter sittningen... oh..
man fick reda på saker man helst inte hade velat...


Men men.. efter lekarna var det fri lek =)
man fick Supa och äta och det var roligt... vissa valde att ta en power napp på 2 timmar och det gick väl sådär.. =)

                                                                                     



Sen var det sittning och män som kysstes.. det var nämligen dåligt med hångel på denna resa...
för min del kan jag säga att jag kom sist i hångeltävllingen ( då jag fick reda om det var tävling dagen efter)..
men men.. istället nöjde jag mig med Mora Träsk och en sal full av klappande människor!!!
Och jag hade min grek med mig också... vad mer kunde jag begärt?? =)








    Mora Träskigare!!                                         Grekigare!!


Så det blev lite festande efter Mora Träsk med.. Jag nån go Bonna öl och en Milkshake aktig drink..  gott gott..
Men nån gång under kvällen , måste vart rutn 02.00 såg jag min nyblivna pappa bege sig till sovsalen så jag hängde med..
Väl tillbaka där var det nakentwister på gång.. Oscar hade fått en att ställa upp.. skitakul..
det var en syn för världen.. jag fick snurra snurran och sen sätta handbojjor på Oscar...
Titta bara hur söt han är...




förutom öl och supande så har jag blivit känd.. jajamen..
alla, eller nästan alla, vet vem Greken aka Grekeken är..
Tjejen från göteborg som stavade fel på sitt smeknamn..

Nöt Mix gjorde hela resan roligare för alla...
Vi kommer att vara dom som alla kommer ihåg =)

Något jag lärt mig av denna resa är att misstag är tillåtna att göras..
Alla gör vi misstag...
Men det är hur vi hanterar dom som visar vilka vi är...
och hur starka vi är... 


 Jag har haft en asgrym helg...

 DET SADE DIN MORSA MED....  !!!!


Dagen det bär av till Bonna...

som jag längtat.. som jag drömt.. som jag väntat på att denna dag ska komma..
och nu är den här.. och det känns pirrigt.. och det känns bra.. och jag ska träffa min grek... =)
F I N A L L Y ! ! !

Har nynnat på P6 låten hela orgonen.. Var barnvakt igår kväll, så när jag skulle skjutsa Johanna o Joel till skolan hörde jag Johanna sjunga:
 "Här kommer vi genom gator och torg .. P6 från göteborg.. "


Och jag blev såå glad..  Tittade in lite i Bengans förråd.. massa öl var det.. och vodka.. och sprit..
och jag blev alldeles till mig =)   som et tbarn på julafton.. (väldigt glad för någon som inte gillar sprit..)..
bur people change.. om så bara ölver en dag..

För i Sommras så var Bonna en fest som man skulle ha kul och träffa nya folk på..
Nu är Bonna visserligen fortfarande en fest.. som jag planerar att dränka mina sorger med Yelzin vodka..
öl.. och Norrlandsguld *... Niklas ska hjälpa mig..
och Tord ska ge mig persiko shots som jag blir mumma glad av och dansar på baren ...
och Christer ska ge mig en kram så jagh  nästan spricker..
Matsi kommer att le mot min kamera.. jag vet att det betyder mycket för honom att inte vara med på kort!!

Min egna grek kommer att se till att jag har det kul..

Jag sk ainte slava.. jag behver inte.. tekniskt sett är jag inte asp än..
såvida inte det jag slavar för komme ratt räknas in senare.. i asp perioden..

jag har mått dåligt.. av olika orsaker..
men denna helg ska jag supa bort allting.. men inte mig själv..

Jag ska supa bort känslorna om att vara otillräcklig..
Om att vara falsk och ond..
Jag ska supa bort mitt förflutna som jagar mig varenda dag och sekund...
supa bort minnerna som gör så himla ont..

Min kompis vodkan kommer att få mig le.. om än ett fylle leende..
för ett leende är bättre än inget leende??

och min kompis nicotin kommer att lugna ner mig..
om än bara för en helg..

Men supas ska det göras... av olika anledningar...
men mest för att glömma...
och kanske börja släppa taget..






* jag vet att det med är öl men ville skriva det förs skojs skull

Hata Onsdagar..

Jajamen.. så var det dags igen.. Onsdag.. igen.. Varför måste allt tråkigt hända på Onsdagar?
Visst det händer trpkiga ting på andra dagar med men Onsdagar..
shit.. det är som om någon kraft bara tar tag i mig och nån viskar i mitt öra:
Nu är det Onsdag, den värsta av dagarna.. Nu ska det ske..

Usch och fy fan säger jag bara..

Skrev tenta idag, det gick ju åt pipsvängen, om jag får lov att säga min mening.
3 frågor, svarade på 1 utav dom.. dom andra två blev det blankt papper..
käånde att det inte var någon vits att sitta och skriva när jag :
a) inte kan svaren
b) för att få G måste jag ha 6p av varje fråga, vilket inte hade kunna hända
c) mådde så dåligt att jag var nära att spy på allt..

Så jag lämnade tentan och stack till kårexpen som vanligt.
Hänger av mig kläderna, säger Hej till Eva och Klara..
Klara undrar om jag mår bra och ger mig en kram..
Jo vad svarar man?? inget, bara undviker ögonkontakt..

Då ska Eva ge en en kram... och självklart börjar tårarna rinna..
och vi hade en gruppkram och jag kände mig så liten..
och så hjälplös.. maktlös.. och helt jobbig...

Så jag och Klara tog en cigg (usch och fy mig)..
och jag fick pratat lite.. sen pratade jag med mig själv,
fikade med skövde.. och ringde sen ett samtal..

Samtalet i sig var inte jobbigt när jag väl hade kommit igång att prata..
det jobbigaste var när vi lagt på.. då kom det...
klumpen i magen försvann visserligen, och stressen avtog lite..
men den känslan utav äckel, utav falskhet, utav bara tomhet kom fram..
den hade nog varit gömd länge nånstans och bara väntat..

men jag ångrar inget, nada, tipota, nothing..
det är bara jobbigt.. benen lyder inte och mattheten kommer ikapp mig..
jag vill bara lägga mig ner och sova och vakna upp hemma i grekland, brevid mamma..
eller pappa för den delen.. bara jag får en stor skön kram..

för jag har inget försvar.. tror jag...
jag har inget att komma med.. tror jag..
jag vet inte vad jag vill.. tror jag..

men jag hoppas få reda på det...

Dark chest of wonders...


 

" Fly to a dream

Far across the sea

All the burdens gone

Open the chest once more

Dark chest of wonders

Seen through the eyes

Of the one with pure heart "

RSS 2.0