Hon är hemma nu!

Hon är hemma nu och stannar fram tills efter jul.. Sen bar det av till Australien igen för att leva livet med George.. och klart önskar jag henne all lycka.. men ack vad det gör onte.. det är inte Europa ens juh, det är halva världen bort från mig.. och jag är självisk och tänker på mig, mamma annelie o pappa anders, henke och mostrar och vänner komemr väl också längta ihjäl efter henne.. Men jag förstår kanske lite nu hur Annelie kände när hon släppte iväg sin bästa vän till Grekland.. eller hur Maria släppte iväg mig till Sverige.. Jag kommer ju träffa henne igen , dock kommer jag inte veta när.. nu visste jag att hon skulle komma tillbaka, vilken dag, tid.. men sen..? aja, det blir säkert bra..

Hon är tillbaka nu.. likaså de andra 3 flickorna.. och det känns bra.. hon är tillbaka och det är tryggt.. hon är den äldsta vännen och den som jag hittils alltid kan räkna med.. det blir kanske så när man delat vagn och vagga?? vad vet jag..
Hon är tillbaka och det är rätt.. som den egoist jag är får jag säga det.. Så jag ska njuta av att ha henne här och ta varje tillfälle att umgås med henne.. vi mår ju trots allt bra av varandra ..

Välkommen hem nino!



Dopp i grytan..

Det var iskallt.. För en sekund blev allting svart och jag nådde botten. Alla tankar borta och huvudet tomt.. I en sekund..  Upp mot ytan och jag ville skrika men kunde inte. Istället kippade jag efter andan medans jag kände blodet cirkulera i mina ådror.. Adrenalitet pumpade och jag övervägde om jag skulle sänka mig i det blåa igen..
Jag tordes inte.. men det var härligt.. och underbart... Ihopkurrad på en klippa, darrandes och naken.. blottad infölr världen, precis som jag var första gången jag öppnade mina ögon..
Men jag kom till insikt att då var jag skör, då kunde jag gå sönder hur lätt som helst.. inte nu..
Tog ett djupt andetag, reste mig upp, och gick.. stark, stabil och redo...


Du är fin..

Jag spelar skivan jag fick utav dig..
Läser tidningarna som du gav mig..
Tittar på det du skrivit till mig.. ord som värmer..
Äter choklad och tänker på hur mysigt vi kommer ha d nu 2 dagar...

Jag tycker om att du tycker om mig vännen =)


Det är en sådan period..

Svart, ledsamt och självdestruktivt beteende är vad som gäller.. Ibland mår man bara inte bra.. Detta borde jag gått igenom för många år sedan.. jag tar det nu.. jag måste få gå igenom detta och jag måste få hata av hela mitt jag..  Någon sade att det var renande för själen.. jag får väl göra rent den nu då..
Jag finns i mitt rum, med nedragna pessiener, under en filt och kramar på en fat chick..
Jag kommer ut när jag väl vet att jag mår bra igen..


Det spökar..

Gamla lik stannar i garderoben.. Det vet alla..  men vad händer med monstrerna som kommer fram om natten? 
Monster som väcker och skrämmer en genom att använda sig av ansikten man helst vill glömma.. Spelar upp händelser man aldrig ville vara del av, säger ord man aldrig velat höra..

I år hoppas jag på inga samtal, inga meddelanden och inga som helst påminellser.. Folk tycker nog det är roligt att påminna en, jag tycker det är sjukt..

Det är underbart väder ute och små brisar som blåser liv i ens lungor.. Men under de stjärnklara nätterna kommer

Föräldrar är kloka..

Genom tomma gator vandrar du och jag och pratar livet..
Vi pratar förhållanden och känslor... Hur man måste komma ihåg, sakna men aldrig längta tillbaka...

"Varje förhållande är som en pärla och alla är olika stora, glänser olika mycket och har olika färger. Man ska ta vara på varje pärla och ta vara på den väl. Ibland kan man ta fram och titta på en pärla, känna efter och komma ihåg känslorna och hur det var. Sen lägger man ner pärlan igen och allt är bra" sade du till mig igår.. Din mor är klok.

Vi går uppför backar och nedför backar...
Vi talar om förhållanden och gränser.. När förlorra man sig själv, när är det stop??

" Ge dig aldrig helt till någon, pojkvän, vän, familj eller en främling...  Då finns det risk att du förlorar dig själv. Behåll alltid en liten bit för dig själv, så att du alltid vet vem du är och vart du går.. Ger du någon allt då är du förlorat" sade jag till dig.. Min pappa är klok..

Det ligger många pärlor i ett hjärta och våga vägra att plocka bort något av dem, för någon.. 

Vad borde jag ha skrivit för rubrik?? :/

Jag har ännu inte märkt någon påsk, inte mer än att det är fint väder ute, vilket i sitt är väldigt positivt..  Mina associationer till påsk är väldigt "grekiska". Inte så konstigt kanske..  Jag skulle ge väldigt mycket för att kunna åka ner över påsk till grekland..  Kunna äta tsoureki, äta mageiritsa och steka ett helt lamm till lunch..
nåja man kan inte ha allt.. en lugn påskhelg blir det för min del och det är helt ok med mig om jag får säga det..

Jag behöver nog lite tid för skolan, plugga är en av mina prioriteringar imorgon.. Jag längtar faktiskt till det om jag ska vara ärlig. har nu inte pluggat på flera vecko så det ska bli skönt att känna att man faktiskt är student utöver kårvärlden också..  Jag har prioriterat bort skolan istälelt för annat och det är inte så bra.. jag behöver ett sabbatsår, kanske jag får det efter jul? Beror på om jag bestämmer mig för att plugga något annat eller helt enkelt jobba bara.. med vad? har ingen aning faktiskt.. det återstår att se.. Kanske åka utomlands en termi noch plugga där?? vet inte,,,

Jag har inte tid för mig själv längre.. när låg jag senast i min säng och drömde mig bort? När satt jag med mitt skissblock och lät handen rita det den ville? När fick jag ner eN saga, dikt eller dröm på papper senast? När rensade jag mina tankar? När rannsakade jag mig själv senast? 
Det var längesen... jag får nog införa en dag i veckan som helt handlar om mig och ingen annan.. själviskt?  Kanske, förut behövde jag det inte, men nu gör jag det.. jag måste.. jag går nog snart sönder..

Utöver det så mår jag bra.. tro inget annat... våren är här, solen ger mig all energi jag behöver och dessutom har jag fått vila i ett par armar de senaste dagarna som känns skrämmande trygga..

Saknaden är stor..

3 ringsignaler och jag får höra din röst..
En liten klick och jag får ta del i din vardag...
Täckning och jag kan skicka dig en hälsning..

Men jag kan inte ta på dig..
Jag kan inte krama dig och jag kan inte se dig i ögonen..
Ooh, vad jag saknar dessa ögon..
Ögon som ena gången får en att smälta som smör i solen
och andra gången att explodera av ursinne...

Jag kan höra dig skratta ooch blir med ens varm om hjärtat..
Lämna mig aldrig, stå alltid vid min sida..
Du kommer för alltid att vara min klippa..

Lillebror min jag saknar dig så...


Oj, vilken kväll.. ;P

En stor Ikea kasse fylld med köksredskap och en twister iförd frack och tårtmössa log på son födelsedag/ inflyttningsfest. Nu kan han äntligen laga mat hemma =))  Folket droppade in i hans lilla etta och det blev mera trångt ju längre tiden gick..  
Punsch och portvin rann nerför strupen och det var gott..
.. studentvisor sjöngs och expanderat hamburgarebröd med ketschup hamnade i magen.
Sen blev det fylle sms och någon som försökte ragga men tyvärr ..
Man ska inte ragga på en tjej som är helt, fullkomligt kär i sin pojkvän!! det slutar inte bra!!! oaasett om hon är full eller ej.

Så jag vaknade brevid twister, jättebakis och jättenöjd att det var faktiskt snart ett år sedan jag sist mådde dåligt pga för mycket drickande ;P 1 gång per år har det hänt senaste 6 åren =)) underbart..
Det mindre underbara var att huvudet ville ta livet utav mig och jag kom inte ens ihåg hälften v det twister berättade för mig.. om kvällen innan.. usch..

Bakfyllan behandlades: frukost och film hos Grimmis, promenad med mormor, middag med morföräldrarna
och massa matlagande..
Snart är Johanna och Joel här och gissa vem jag skedar med ikväll?? =)))
hihi..

ooh, life is just wonderful.. även när man är bakis.. =)


Porrpub och dagen efter..

Jag försökte vara porrig.. jag visade brösten, min röda bh men nej.. jag var bara "gullig"..
"Inse fakta greken, du kan inte vara porrig.. sexig, oskyldig och gullig men inte porrig.. möjligtvis slampig... " tänkte jag efter att ha sett mig i spegeln och bestämde mig för att inte bry mig.. kan man inte, så kan man inte..

Huvudvärken vill inte släppa och jag som bara måste tvätta och städa mitt rum innan jag ska fira twister.. Gubben fyller år imorgon... =)) Träningsvärken vill inte helelr släppa, jag har fått 3 pluppar denna veckan och jag är stolt över mig själv.. 4 kvar så får jag en handduk ;P

Det enda jobbiga med mig när jag blir full är ju att jg blir så hångelsugen så det är helt löjligt.. och jag klarade mig igår genom att få en  (eller två??) kyssar av grimmis.. men sen kände jag, när det blev för mycket alkohol att jag måste hem.. händer på midjan och visk i örat (oavsett om det var oskyldigt) fick mig att vilja lägga porrpuben bakom mig..

Inte för att jag inte litar på mig själv för det gör jag.. men för att jag ville krypa ner i sängen och drömma mig bort till en liten ö..


I taket lyser stjärnorna..

”Ser du stjärnorna i taket?”.
 ”Mamma”.
”Jag vet att det bara är lysrör”.

Tårarna rann så varma och sköna… Och man kände hur det värkte när man såg mor och dotter ligga bredvid varandra i en sjukhussäng. Det var nog mest rädslan…
Att förlora någon, att för sista gången krama den person man älskar för att sen bara ha minnena kvar…
det är tufft…

”Om du dör mamma så ska jag leva. För dig.”.
Oerhört vackert, oerhört sant..

Helt enkelt: kärlek

RSS 2.0